توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد

ماجرای گروگانگیری با شگرد کاریابی در تهران

چند مرد اهل کشور افغانستان که در تهران به دنبال کار بودند، هدف گروگانگیری و آدم‌ربایی قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر اواخر آبان‌ ماه جاری، یک مرد اهل کشور افغانستان هراسان به اداره پلیس در رباط کریم مراجعه کرد و به ماموران کلانتری گفت: چندی قبل آگهی کار در یک شهرک صنعتی را دیدم و با شماره تلفن درج شده در آن تماس گرفتم و قرار شد برای مشغول شدن به کار، به محل مورد نظر بروم اما افرادی ناشناس که در شهرک صنعتی حضور داشتند، من را به مکان دیگری بردند و چند روزی گروگانم گرفتند و از خانواده‌ام درخواست پول کردند.

مرد جوان ادامه داد: چند روزی در کارگاه مورد نظر هدف ضرب و جرح قرار گرفتم اما به سختی هنگامی که افراد ناشناس حواسشان نبود توانستم فرار کنم و موضوع را به پلیس اطلاع دهم!

به دنبال اظهارات این مرد جوان، با دستور بازپرس جنایی رسیدگی به پرونده در دستور کار تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفت؛ تحقیقات میدانی تیم پلیسی حکایت از آن داشت، چند مرد جوان با شگرد کاریابی افراد اهل کشور افغانستان را فریب داده و پس از دعوت به محل قرار اقدام گروگانگیری کرده‌اند.

 از سوی دیگر بررسی‌ها نشان داد، متهمان با این شگرد افراد زیادی را گروگانگیری کردند و 4 نفر مردان جوان آگهی‌ها را پخش و شماره کارت خود را جهت دریافت در ازای آزادی گروگان‌ها در اختیار خانواده آنها قرار داده‌اند که کارآگاهان با کشف این سرنخ مهم، تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی را آغاز و هویت متهمان را شناسایی کردند.

کارآگاهان اداره یازدهم پلیس اگاهی پس از دریافت این اطلاعات مهم، با دستور بازپرس جنایی بی‌درنگ راهی مخفیگاه متهمان در 2 نقطه مختلف تهران شدند و آنها را با 2 عملیات جداگانه دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی به مقر پلیس منتقل کردند.

متهمان پس از انتقال به اداره یازدهم پلیس آگاهی در اتاق بازجویی هدف تحقیقات قرار گرفتند و صراحتا به جرم گروگانگیری مهاجران اهل کشور افغانستان در ازای دریافت پول با شگرد کاریابی در کارگاه‌های شهرک صنعتی رباط کریم اعتراف کردند و اطلاعات هویتی سردسته باند را در اختیار تیم تحقیق قرار دادند.

به گزارش تسنیم، با دستور بازپرس جنایی متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفتند و تحقیقات جهت دستگیری سردسته این باند ادامه دارد..تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر